Zakończenie działań nad usługą badawcza związana z opracowaniem technologii wytwarzania

Zakończenie działań nad usługą badawcza związana z  opracowaniem technologii wytwarzania

Projekt badawczy dotyczący działań nad usługą badawczą związaną z opracowaniem technologii wytwarzania osiągnął etap finalizacji.

W ramach naszego projektu przeprowadziliśmy zaawansowane badania nad technologią klarowania soku z imbiru, co umożliwiło usunięcie skrobi i strącenie białek. To kluczowy krok umożliwiający uzyskanie czystego, klarownego soku.

Nasze prace skupiły się również na opracowaniu technologii wytwarzania z uwzględnieniem substancji stabilizującej, co pozwoliło na osiągnięcie optymalnej reologii i konsystencji produktów.

Kolejnym etapem naszego projektu było opracowanie technologii wytwarzania produktów funkcjonalnych z wykorzystaniem soków z klarownego imbiru.

Przeprowadziliśmy także szczegółowe konsultacje i badania oceniające wpływ parametrów pasteryzacji na właściwości i stabilność przechowalniczą nowych napojów oraz soków z imbiru.


usluga-badawcza-1.jpg
usluga-badawcza-3.jpg
usluga-badawcza-2.jpg